Επικοινωνία

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιες είναι οι χρεώσεις αποστολής για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα 4-home;

1. Ποιες είναι οι χρεώσεις αποστολής για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα 4-home;

Για παραλαβή από τα καταστήματά μας, η αποστολή είναι δωρεάν. Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι €4,90. (ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των €50,00). 

2. Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί στο ηλεκτρονικό κατάστημα 4-home;

Αντικαταβολή: Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Κατάθεση σε τράπεζα: Οι λογαριασμοί εμφανίζονται μόλις επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής σε μορφή e-mail στο sales@4-home.gr για να προχωρήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας. Πιστωτική Κάρτα: Αμέσως μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας, θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας.

3. Σε πόσο καιρό θα φτάσει η παραγγελία μου;

Για αποστολές στη διεύθυνση επιλογής σας 1-3 εργάσιμες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, για αποστολές σε Κρήτη και Αθήνα σε 1 εργάσιμη ημέρα. Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

4. Είναι ασφαλείς οι αγορές μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα 4-home;

Ναι. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απολύτως ασφαλείς χρησιμοποιώντας SSL πρωτόκολλο για την περιήγησή σας και τραπεζική εφαρμογή για τις πληρωμές σας ενώ δεν διατηρούμε τραπεζικά δεδομένα στις βάσεις δεδομένων μας.

Χρήση του Website

Ερωτήσεις, σχόλια, παράπονα ή εξάσκηση δικαιωμάτων GDPR ;

Email: sales (at) 4-home.gr


Δευτέρα 8:30πμ με 3:30μμ
Τρίτη 8:30πμ με 8:30μμ
Τετάρτη 8:30πμ με 3:30 μμ
Πέμπτη 8:30πμ με 8:30μμ
Παρασκευή 8:30πμ με 3:30μμ
Σάββατο 8:30πμ με 4:00μμ

Μας χρειάζεστε; καλέστε μας !

25410-71505
6978 - 886716